Varausehdot ja maksutavat

Varaus- ja peruutusehdot

Varausvahvistuksen henkilömäärä toimii laskutusperusteena. Henkilömäärään tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Pidätämme oikeuden hinnan tarkistukseen henkilömäärän muuttuessa alkuperäisestä oleellisesti. Myös muihin palveluihin (ruokailut, tarjoilut, kokouspaketit, sauna- ja kokoustilat jne.) tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa, minkä jälkeen ne veloitetaan varatun mukaisesti.

Tilassa saattaa olla myös muita ryhmiä samanaikaisesti. Tapahtumat eivät ole yksityistilaisuuksia, ellei varausta tehdessä ole toisin sovittu ja asiasta myös varausvahvistuksessa mainittu. Huomioittehan varauksen alkamis- ja loppumisajan, eli varaus on voimassa sovitun kellonajan. Jos ryhmänne haluaa lisää aktiviteettiaikaa, tai lisää aikaa esim. ruokailuun, niin tulee siitä sopia erikseen etukäteen ennen tapahtumaa. Käytetystä lisäajasta veloitamme hinnaston mukaisesti. Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin aktiviteettipaketin sisällössä.

Peruutusehdot
- 14 vuorokautta ennen tapahtumaa: maksuton
- alle 14 vuorokautta ennen tapahtumaa: 100 % tapahtuman hinnasta

Maksutavat ja laskutus

Tapahtuman voi maksaa tapahtumapäivänä paikanpäällä joko käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla kuten esimerkiksi Visa, Mastercard, Visa Electron. Meillä käyvät myös Smartum: mobiilimaksu, liikunta- ja virikesetelit, Edenred: ticket virike (Mind&Body), virikesetelit sekä Sporttipassi: ePassi.

Laskutusasiakkaan on toimitettava yrityksen/yhteisön Y-tunnus sekä laskutustiedot mahdollisine viitetietoineen ennen tapahtumaa. Laskutustapa on verkko- tai paperilasku. Laskutuslisämme on 15 €/lasku. Laskun jakaminen on 50 €/lasku. Ulkomaan laskutuslisämme on 30 €/lasku. Maksuehtomme on 14 pv netto (erityistapauksissa 30pv netto). Laskussa näkyy aina erittelyissä laskutettava tuote (jokainen tuote omalla rivillään), kpl määrä, tuotteen alv hinta, alv 0 hinta sekä yhteensä summa. Viivästyskorko on 7 %. Huomatusmaksu on 10 €.